Copiii de Gimnaziu Pot Castiga Bani – Partea a doua
Criminalitate

Copiii de Gimnaziu Pot Câştiga Bani – Partea a doua

Ideea #4: Copiii Pot Folosi Fotografia pentru a Câştiga Bani

În plus faţă de metoda de mai sus, fotografia, în sine, poate fi o metodă profitabilă pentru orice copil care are acces la un aparat de fotografiat. Fotografia le poate aduce bani copiilor în diferite moduri, precum cele enumerate mai jos:

Copiii şi adolescenţii pot fi angajaţi de prieteni sau familie să fotografieze evenimente speciale, precum nunţi, petreceri aniversare şi absolviri.

În cazul în care un copil sau adolescent este în contact cu proprietarii unui business, ar putea fi plătit pentru a face fotografii interesante noilor produse, astfel încât proprietarul business-ului să le poată plasa pe un site.

În cazul în care copilul sau adolescentul iubeşte animalele, poate începe propriul business de fotografiat animale de companie, oferind prietenilor şi familiei şedinţe foto pentru animalele lor.

În cazul în care captezi un cadru grozav la un eveniment, o petrecere sau reuniune, contactează persoana din fotografie pentru a vedea dacă este interesată să cumpere o copie.

Antreprenoriat şi Capitalism 101 pentru Copii

Ideea #5: Copiii şi Adolescenţii Pot Începe un Business cu Bunătăţi

În cazul în care copilul iubeşte să gătească şi să coacă, un business de patiserie ar putea fi o idee bună. El sau ea poate prepara fursecuri delicioase, torturi, negrese si alte bunătăţi pentru prieteni şi familie. Dacă abilităţile sale de gătit sunt avansate, poate oferi chiar şi un serviciu de catering pentru evenimente speciale.

 • Torturi aniversare homemade, făcute-la-comandă, personalizate
 • Aperitive pentru o petrecere
 • Coşuri cu ouă decorate pentru Paşte

Toată lumea iubeşte mâncare şi ce este mai bine decât să ai mâncare delicioasă la o petrecere sau un eveniment? Mâncare pe care gazda nu trebuie să o pregătească! Aceasta este o oportunitate grozavă pentru copii pentru a învăţa cum să îşi valorifice aptitudinile şi interesele.

Ideea #6: Copiii şi Adolescenţii Pot Vinde Haine Nedorite, Jucării şi Alte Articole

Copiii de Gimnaziu Pot Castiga Bani – Partea a doua Cu permisiunea părinţilor, copiii şi adolescenţii pot vinde obiectele nedorite. Acest lucru va necesita, de obicei, supraveghere şi îndrumare parentală. În timp ce acest lucru poate să nu fie o oportunitate de business pentru copii, pentru un adolescent este o modalitate foarte bună de a câştiga bani rapid.

Dacă descoperi că eşti foarte bun la asta, ai putea merge să colectezi obiecte nedorite de la persoanele din cartier şi să le vinzi într-o vânzare de garaj (sau online pe Ebay). De asemenea, ai putea percepe o taxă pentru a-ţi ajuta prietenii, familia sau vecinii să îşi organizeze propriile vânzări de garaj Vedeţi Asta.

Copiii Pot Îngriji Animale de Companie pentru Bani

Ideea #7: Adolescenţii şi Copiii Pot Îngriji Animale de Companie pentru Bani

Pentru copilul sau adolescentul care iubeşte animalele, îngrijirea acestora poate fi foarte profitabilă.

Îngrijirea animalelor de companie este un job adecvat pentru copiii mai mari. Mulţi oameni lucrează şi nu au timpul necesar pentru a le acorda animalelor lor de companie timpul şi atenţia pe care le doresc.Unele animale nu trebuie să fie supravegheate peste noapte: ele pot necesita doar hrană, apă şi câteva plimbări pe zi. Dar atunci când oamenii pleacă în vacanţă sau concedii prelungite şi nu îşi pot lua animalele de companie, acestea vor avea nevoie de îngrijire. Deşi multe joburi de acest gen necesită ca îngrijitorul să vină acasă la animal(e), în cazul în care acest lucru nu este o opţiune, îngrijirea animalului de companie poate avea loc şi acasă la îngrijitor.

 • Plimbă câini
 • Spală câini

Hrăneşte, curăţă sau joacă-te cu animalele de companie ai căror proprietari sunt plecaţi din oraş

Aceasta este o idee grozavă pentru copii, aceştia putând avea grijă de animalele din cartier, sau pentru adolescenţii care au acces la un mijloc de transport.

Îţi place să ai grijă de bebeluşi sau de animale?

 • da
 • nu
 • uneori

Ideea #8: Adolescenţii Fac Bani Cumpărând şi Vânzând Obiecte

În cazul în care un copil sau un adolescent este un cumpărător second-hand, acesta poate fi job-ul potrivit pentru el sau ea. Acest gig necesită pasiune pentru cumpărături, abilitatea de a şti ce lucruri vor vrea oamenii să cumpere şi abilitatea de a găsi oferte. Articolele pot fi găsite în mai multe locuri second-hand, precum:

 • Vânzări de curte şi garaj
 • Magazine mari de obiecte folosite (precum Goodwill)
 • Cadouri de la prieteni şi familie

De exemplu, un articol ideal ar fi o rochie foarte draguţă şi în stare bună, cumpărată cu 1$ şi vândută apoi pentru puţin mai mult. De asemenea, copilul sau adolescentul poate purta cu usurinţă articolele cât timp aşteaptă să le vândă, ca tactică de marketing. Hainele trendy, unice mereu se vând bine! Toată lumea are nevoie de haine!

Video pe Upcycling (avertisment: există câteva cuvinte injurioase)

Ideea #9: Copiii Pot Recondiţiona şi Recicla Obiecte pentru A Crea şi Vinde Obiecte Lucrate Manual

Copiii de Gimnaziu Pot Castiga Bani Pentru copiii care sunt extrem de inovatori, artistici şi creativi, aceste proiecte nu numai că îi vor ajuta să câştige câţiva bani în plus, dar le vor oferi o activitate constructivă pentru timpul liber. Pentru adolescenţii şi copiii care sunt abia la început, ideile sunt infinite. Aici sunt doar câteva idei pentru a stimula creativitatea:

Tigvele pot fi folosite pentru a construi căsuţe pentru păsări. După ce intrarea este deschisă, tigvele pot fi vopsite, împodobite cu flori şi decorate cu materiale pentru a crea cuibul şi un mic vas pentru mâncare plasat la exterior.

Mesele vechi pot fi şlefuite, refinisate şi partea inferioară poate fi transformată într-un spaţiu de depozitare sau chiar într-un adăpost pentru câine sau pisică.

Dopurile sticlelor şi capacele pot fi spălate şi vopsite sau folosite ca atare pentru a crea elemente interesante, de la bijuterii şi semne de carte la opere de artă 3D şi sculpturi.

Plicurile din folie din sticlele de suc şi ambalajele alimentare sunt, în mod obişnuit, folosite pentru a face genţi, portofele şi alte articole, pe măsură ce au devenit o declaraţie de modă în lumea “Fii Verde!” de astăzi. Acest lucru nu numai că este benefic pentru mediu, dar este şi un mod grozav de a câştiga bani fiind verde şi încurajând reutilizarea şi reciclarea.

Ideea #10: Adolescenţii Pot Câştiga Bani Spălând Maşini

Maşinile trebuie să fie spălate tot timpul şi multor persoane nu le plac unităţile automate de spălat maşina de calitate scăzută pe care le avem astăzi. Spălarea manuală este cea mai bună metodă prin care să te asiguri că maşina este curată, dar mulţi proprietari, pur şi simplu, nu au timp să o facă. Spălarea maşinilor pentru membri familiei, vecini şi prieteni este un mod grozav de a face bani în timp ce te distrezi!. De asemenea, oferă-te să ceruieşti maşina şi să aspiri interiorul!

Copiii Pot Spăla Maşini pentru Bani

Ideea #11: Treburi Casnice pentru Copii

Desigur, mulţi copii fac bani prin intermediul alocaţiilor, adică fac treabă în casă pentru o sumă fixă de bani. Mulţi părinţi plătesc alocaţiile copiilor lor, în timp ce alţii consideră că treburile casnice neplătite sunt un mod de a pregăti copilul pentru o viaţă de muncă.

Dacă parinţii copilului plătesc pentru treburi, ar fi o idee bună ca copilul să le şi facă şi să aibă o metodă de rutină pentru salvarea acestor câştiguri, astfel încât acestea să se adune.