Moduri Creative Pentru a Face Bani in Plus
Criminalitate

Moduri Creative Pentru a Face Bani în Plus

Creativitatea este Cheia

Nu este un secret faptul că economia rămâne instabilă şi mulţi caută în continuare locuri de muncă. Mulţi dintre cei care sunt angajaţi se chinuie de la salariu la salariu.

Sunt sigur că am spus cu toţii “Dacă ar exista o cale prin care aş putea face bani în plus.”

Ei bine, cu suficientă creativitate şi determinare, există mai multe căi. Pentru offline, creativitatea ta va juca rolul cheie. Pentru online, este mai bine să te educi înainte să te avânţi şi să sfârşeşti prin a-ţi irosi timpul şi energia.

În acest articol enumăr câteva sfaturi şi idei pentru offline şi online. Apoi voi prezenta câţiva paşi simpli despre modul prin care poţi începe să câştigi un venit legitim, şi, eventual, să îl transformi într-un business cu normă întreagă!

Şomaj

Tatăl meu nu a trecut niciodată prin şomaj, însă, în timp ce a fost angajat, a căutat întodeauna moduri prin care să facă bani în plus. Nu a fost nevoie să facă nimic în plus, dar voia să se asigure că familia lui era în siguranţă, confortabilă şi fericită. Şi am fost!

Într-o zi, l-am întrebat de ce mereu munceşte atât de mult. El mi-a răspuns aşa:

“Dacă nu te temi de munca grea sau să îţi murdăreşti mâinile, întotdeauna vei avea un loc de muncă. Vei avea mereu bani pentru a pune mâncare pe masă şi pentru a plăti facturile. Atunci când obţii un loc de muncă, indiferent de cât de mic este salariul, fă totul pe cât de bine posibil. Păstrează acel loc de muncă până găseşti altul care plăteşte mai bine.”

La momentul la care mi-a spus asta, aveam foarte puţină experienţă şi doar ce îmi începeam educaţia. De asemenea, acela era momentul în care mi-am început business-ul de auto detailing. Mai aveam multe de învăţat!

Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat după ce a murit tatăl meu a fost că dacă nu reuşesc să îmi găsesc un loc de muncă…să îmi fac unul propriu!

Găsirea unui Loc de Muncă

Găsirea unui loc de muncă? Cum face cineva asta?

Moduri Creative Pentru a Face Bani in Plus Unii pot face sacrificiul, alţii nu. Ideile menţionate aici sunt destinate celor care pot. Ce să poată? Să îşi creeze propriul loc de muncă.

Într-o zi, în timp ce mă uitam la ştiri, am văzut o poveste despre o domnişoară care doar ce absolvise facultatea. Şi-a dobândit diploma, dar nu reuşea să-şi găsească un job în domeniul ei. A sfârşit prin a lucra drept ospătăriţă într-un restaurant. Avea nevoie de un loc de muncă, aşa că a luat primul job pe care l-a găsit până când a fost în măsură să îşi găsească un loc de muncă în domeniul ei, domeniul în care s-a pregătit şi şi-a dobândit diploma.

De ce îţi povestesc asta? Pentru că, uneori, în viaţă trebuie să luam ce putem, până când găsim ceea ce ne dorim.

Dacă eşti unul dintre cei care nu îşi pot găsi un loc de muncă, atunci este timpul să îţi foloseşti experienţa şi abilităţile în a lucra pentru tine!

Momentan, să presupunem că internetul nu există. De altfel, nici calculatoarele.

Aşdar, acesta este momentul în care te aşezi şi scrii o lista a tuturor lucrurilor pe care le poţi face. Poţi vopsi? Poate că ai un camion, o maşină de tuns iarba şi un dispozitiv pentru îndepărtat buruienile. Poate ai un hobby, precum constuirea caselor pentru păsări. Ţi-ai putea vinde casele pentru păsări! Gândeşte-te la toate lucrurile pe care le-ai putea face pentru a face bani.

Ideea #1 – Vopsit

Vopsit

Este posibil să faci deja ceva care să îţi aducă bani în plus, fără ca măcar să ştii asta!

Lucrarea pe care o vezi este ceva ce am făcut în timp ce se lucra la maşină. Am vrut să profit de ocazie pentru a curăţa, polişa şi vopsi unele lucruri pentru a face compartimentul motor să arate mai plăcut.

Nu numai că am vopsit capacele de deasupra valvelor, dar am mers mai departe şi am acoperit cu folie argintie inscripţia proeminentă! De asemenea, am vopsit şi alte câteva lucruri.

Prin urmare, aşa mi-a venit ideea să încep “personalizarea” pieselor auto!

Acum, partea cu vopsitul nu este rezervată doar pieselor auto. Dacă te pricepi la vopsit, poţi vopsi garduri sau poate camere. Ai putea chiar lua biciclete vechi şi să le “reînnoieşti”!

Serviciu de Asamblare?

Ideea #2 Serviciu de Asamblare

Dacă eşti una dintre acele persoane care au talentul şi răbdarea de a asambla, fie că este vorba despre un birou pentru calculator sau un centru de divertisment, aceasta este o oportunitatea perfectă de a băga nişte bani în buzunar!

Există o mulţime de oameni care, pur şi simplu, nu au timp sau răbdare pentru a pune ceva împreună în mod corect.

Doar printează câteva pliante şi distribuie-le în spălătorii şi oriunde îţi mai trece prin minte. Da, ştiu, am spus să pretindem că nu există calculator. Ei bine, dacă nu ai un calculator, crezi sau nu, îţi poţi printa pliantele de mână şi oamenii vor răspunde.

Îngrijirea Animalelor de Companie

Îngrijirea Animalelor de Companie este o modalitate grozavă pentru a face bani în plus, mai ales dacă iubeşti animalele! Sursă

Ideea #3 Îngrijirea Animalelor de Companie

Dacă iubeşti animalele, îngrijirea animalelor de companie este o modalitate grozavă de a face bani în plus!

Există o mulţime de oameni care lucrează foarte multe ore şi, pur şi simplu, nu au timpul necesar pentru a şi-l petrece cu animalul lor de companie. Unii oameni sunt obligaţi să călătorească şi petrec prea multe zile departe de animalul lor de companie iubit. Le-ar plăcea să aibă pe cineva care iubeşte animalele care să aibă grijă de copiii lor cu patru picioare, dar, mai ales, în propriile lor case, unde animalul se va simţi…ei bine, mai mult ca acasă!

Ai putea avea grijă de siguranţa animalului de companie, să îl hrăneşti şi să îi dai apă şi chiar să scoţi câinele (câinii) la o plimbare. Ca un serviciu suplimentar, ai putea chiar să uzi plantele sau grădina.

Dacă tu consideri că ai putea face acest lucru full-time, încearcă! Dacă ţi-ar plăcea să faci acest lucru full-time, consultă Biroul Judeţean pentru a afla detalii despre obţinerea unei licenţe.

Montare/Întreţinere Acvariu

Ideea #4 Montare & Întreţinere Acvariu

În urmă cu câţiva ani, am avut o prietenă care ştia tot ce există despre montarea acvariilor. Ştia ce tipuri de peşti se potrivesc împreună şi ştia cum să întreţină acvariul. Pentru venituri suplimentare, exact asta a făcut.

Unii oameni ar dori să aibă un acvariu, dar nu ştiu nimic despre asta. Dacă tu consideri că acest job poate fi pentru tine, poţi găsi de lucru rugând managerul magazinelor de animale…Petco sau Petsmart, să distribuie pliante sau cărţi de vizită.

Am fost la acele magazine de animale de mai multe ori, unde cineva vine dorind să monteze primul lui acvariu, dar nu are nici cea mai vagă idee cum să facă asta…şi nici mulţi dintre angajaţii tineri ai acelor magazine de animale nu ştiu.

Unii oameni nu sunt foarte buni la organizare, nici nu au timp. Dacă eşti bun să organizezi cam orice, nu te gândi doar la bucătării sau dormitoare, dar ia în considerare şi garajele sau mansardele.

Persoană Pricepută la Orice?

Ideea #6 Furnizează Servicii

Te consideri abil în jurul casei? Eşti unul dintre acei Jack sau Jill ai tuturor meseriilor? Acesta ar fi un mod excelent de a câştiga nişte bani în plus şi de a-ţi scoate în evidenţă talentele.

Obţinerea unui Venit Online

Obţinerea unui venit online este mult mai uşoară decât crezi şi este distractiv! Sursă

Începe să Câştigi Online

Mi-a luat ani de zile până am început să câştig primul meu dolar online.

Atunci când au apărut calculatoarele, am auzit de oameni care făceau bani online şi am încercat fiecare “program” disponibil, doar pentru a obţine o promisiune goală.

Adevărul este că există o mulţime de lucruri de învăţat, dar toate sunt uşoare. Doar am avut nevoie ca totul să-mi fie explicat pentru a înţelege engleza simplă. Apoi, bineînţeles, trebuie să ai modul de gândire corespunzător. Determinarea şi perseverenţa sunt o necesitate.

Care este primul lucru la care te gândeşti când vrei să faci bani online? Te gândeşti “Cum pot să fac bani?”?. Corect? Sigur că da, asta e toată ideea, nu? Dar asta este singura idee din mintea ta…ce ai tu de câştigat.

Am fost acolo, am făcut asta. Cu toate acestea, în ultimul an sau în ultimii doi ani am învăţat foarte multe.

Am făcut traning-uri private de design grafic şi design web. Am învăţat să folosesc Photoshop 6.0, Dreamweaver şi o mulţime de alte programe şi software. Cu toate acestea, cumva am ajuns să am o carieră în domeniul securităţii private. Aveam nevoie de un loc de muncă urgent şi întotdeauna este de muncă în domeniul securităţii private. În anii aceia petrecuţi ca agent de securitate, mi-am uitat pregătirea, ce sunt calificat să fac.

În timp ce lucram tura a treia în gerul de afară, mă gândeam la moduri prin care să fac bani online, chiar dacă era vorba doar despre un venit suplimentar. Mi-am încercat norocul în marketing afiliat, am încercat să vând lucruri online prin intermediul magazinelor online afiliate (unde am obţinut unele venituri). Tot ce am încercat, a eşuat.

Când am început eu cu calculatoarele şi internetul, nu existau Google, blog-uri sau YouTube.

Moduri Creative Pentru a Face Bani in Plus Apoi, într-o zi, mi-am amintit toată pregătirea mea în design grafic. Vorbisem cu oameni care îşi doreau să ştie cum ar putea face bani online. Astfel, am pus totul cap la cap şi mi-am dat seama cum să fac totul să meargă!

Vezi tu, după un accident de maşină în 2008, care m-a lăsat cu handicap, nu mai pot lucra pentru altcineva. Nu mai pot face muncă fizică. Uneori nu pot nici măcar să lucrez la calculator. Dar zilele în care totuşi pot lucra pe calculator sunt cele pe care le fac să conteze, ajutându-i pe alţii.

Astfel, recent am început să pun împreună tot ce am învăţat de-a lungul anilor, într-un efort de a-i ajuta pe alţii!

Practic, sunt concentrat pe crearea de videoclipuri şi implementarea acestora prin intermediul site-ului meu. Munca mea se concentrează pe ajutarea începătorilor, cei care nu ştiu nimic măcar de unde să înceapă.

Este multă de muncă în următoarele luni şi poate chiar ani, sunt abia în stadiile incipiente.

Aşadar, sper că oricine caută să înceapă să câştige un venit online, va ţine pasul cu acest Hub.

Asigurarea unui Trai din Videoclipuri

După ce toate persoanele cu care am vorbit m-au întrebat: “Cum poţi face un profit cu videoclipuri? Cum anume începi? Ce fel de videoclipuri creezi? Mă poţi învăţa?”

După ce m-am gândit puţin, am zis: Da! Te pot ajuta să începi să creezi videoclipuri. Ce tip? Ei bine, asta este partea care depinde de tine, deoarece doar tu ştii de ce eşti capabil, totuşi eu te pot ajuta să începi.

De aceea, am început recent să fac tutoriale video pentru începători.

Scopul meu este să învăţ oamenii, începătorii despre editarea video. Încep cu noţiunile de bază. După aceea, voi acoperi implementarea videoclipurilor tale pe blog-ul sau site-ul tau şi includerea marketing-ului afiliat!

Astfel, dacă eşti începător şi ai vrea să ştii de unde să începi sau cunoşti pe cineva care ar fi interesant, următoarele videoclipuri sunt doar începutul. Sunt foarte multe de învăţat.

Cum să Localizezi Windows Live Movie Maker

Ce poţi Face?

Cum să Editezi

WLMM Tutorial 3 – Tăierea Videoclipurilor

Uneori există segmente în videoclip pe care nu le dorim, ca atunci când partea interesantă este la final, dar trebuie să urmăreşti întregul videoclip pentru a ajunge la partea bună. Din fericire, există o cale de a tăia porţiunea din videoclip pe care nu o doreşti. Şi da, uneori chiar trebuie să tai unele porţiuni pentru a te încadra în timp. Din fericire, există o cale de a tăia porţiunea din videoclip pe care nu o doreşti. În acest tutorial video îţi voi arăta cum se face şi cum să scapi de negru!

Tăierea Videoclipurilor În Windows Live Movie Maker Pt. 3

Creează-ţi Propriul Intro/Outro pentru Videoclip

Vrei să ştii o modalitate prin care îţi poţi crea propriul intro sau outro profesional pentru videoclip fără nici un program scump de design grafic sau fără să plăteşti pentru asta? Este simplu! Foloseşti propriul material. Videoclipul de mai jos îţi arată cum!

Cum să îţi Creezi Propriul Intro/Outro

Divizare & Tăiere – Diferenţele

În partea a treia a tutorialului am realizat că am făcut o greşeală, ca de obicei, spunând “divizarea” unui clip, când, de fapt, am vrut să spun “tăierea” unui clip. Cele două sunt, de fapt, diferite şi în videoclipul următor voi clarifica asta. Apoi, bineînţeles, am făcut mai multe greşeli spunând click Stânga, când am vrut să spun click Dreapta. Să sperăm că voi avansa pe măsură ce aceste tutoriale continua, dar sper că oamenii pot beneficia de pe urma acestora.

Este destul de diferit să înveţi pe cineva în viaţă reală comparativ cu crearea tutorialelor video. Nu mă întreba de ce, ar trebui să fie mai uşor.

M-am gândit să adaug, de asemenea, explicaţia pentru Setează Punct de Început şi Setează Punct de Final.

Divizarea & Tăierea

Un Sfat Gratuit pentru Începători

Pentru cei care doar ce au început să creeze videoclipuri, există numeroase surse disponibile pe internet de unde poţi obţine fundaluri video gratuite pentru intro-uri şi outro-uri şi muzică de fundal gratuită. Desigur, YouTube oferă, de asemenea, muzică de fundal gratuită din aproape orice gen, aşa cum au făcut de ceva vreme, dar recent şi-au actualizat variantele muzicale.

În următorul videoclip îţi voi arăta de unde poţi obţine fundaluri video gratuite, muzică gratuită şi îţi voi arăta cum să îţi creezi intro/outro pentru videoclip cu materialele gratuite.

Cum Să Obţii GRATUIT Fundaluri de Mişcare & Muzică

Cum să Salvezi, Redai & Încarci

Unele persoane, în special începătorii, nu sunt conştienţi de faptul că orice proiect la care lucrează poate fi Salvat. În Windows Live Movie Maker nu sunt conştienţi de funcţia Salvează, astfel încât sfârşesc prin a închide proiectul nesalvat şi a începe de la zero. O activitate ca aceasta este foarte frustrantă şi poate fi consumatoare de timp.  

În următorul tutorial video îţi voi arătă cum să Salvezi, Redai, Încarci videoclipul şi voi explica diferenţa dintre Salvare şi Redare.

Voi avea mai multe tutoriale despre editarea în Windows Live Movie Maker, dar şi despre cum îţi poţi optimiza videoclipurile, cu ce cameră poţi începe şi multe alte lucruri interesante pe parcurs!

Cu Ce Cameră Poţi Începe

Există doi factori pe care trebuie să îi iei în considerare înainte să te grăbeşti să cumperi o cameră nouă. Sursă

Cum Să Începi

Înainte de a începe orice fel de producţie video sau chiar configurarea canalului tău de YouTube, este ceva ce trebuie făcut mai întâi, şi anume să te gândeşti cu atenţie la nişa în care ţi-ar plăcea să operez.

Acum, este posibil să fi auzit acest cuvânt înainte şi totuşi să nu ai nici cea mai vagă idee ce anume este o nişă, dar este de mare importanţă dacă vrei să ai succes în aventurile tale online.

Deci, ce este o nişă?

Îmi place să mă gândesc la ea ca la domeniul de expertiză sau pasiunea cuiva! O nişă este ceva despre care cineva ştie foarte multe şi poate, în vreun fel, să fie în beneficiul altora. Totuşi, mai mult decât atât, trebuie să fie ceva de care eşti cu adevărat pasionat.

Vezi tu, dacă alegi nişa greşită în care să operezi, poţi sfârşi prin a-ţi irosi timpul şi energia şi prin a obţine zero recompensă.

Aşadar, pentru a face totul mai uşor, direct şi distractiv, am creat o listă de paşi de urmat.

Acesta este punctul în care s-ar putea să vrei să iei un pix şi o foaie şi să începi să te gândeşti:

  • Scrie o listă cu pasiunile tale.
  • Este posibil să devii cel mai bun din lume la asta sau, cel puţin, unul dintre cei mai buni?
  • Poţi face bani din asta?

Un mod uşor prin care îţi poţi găsi nişa sau pasiunea este să scrii o listă cu următoarele:

  • Educaţia ta
  • Hobby-uri
  • Odată ce ai descoperit de ce eşti cu adevărat pasionat, este timpul să treci la pasul următor.

O Cameră Video pentru Începători?

Ok, poate te gândeşti: “O cameră video pentru începători? Trebuie să fie una de proastă calitate dacă este pentru începători!”

Toţi am început ca începători şi am început cu elementele de bază, până când ne-am putut muta la ceva mai frumos, mai arătos sau mai high-end. Totuşi, nu toată lumea este făcută din bani.

Astfel, în acest videoclip voi discuta despre ce cameră video poate folosi un începător pentru videoclipurile de YouTube. Unele dintre acestea sunt disponibile imediat, pe unele s-ar putea să le ai deja, unele sunt mai avansate şi unele s-ar putea să te surprindă!

Camere Buget Limitat pentru Videoclipuri Online – Pentru Începătorii cu un Buget Limitat

O Cameră pentru Începători

Câteva Explicaţii

Am făcut următorul video, care este un vlog personal, pentru a le explica vizualizatorilor mei de ce durează atât de mult să lucrez la următorul video, care trebuia să fie despre Soluţii de Iluminat Uşoare şi Accesibile pentru Videoclipurile Online. A fi bolnav nu este uşor, mai ales când ai lucruri de făcut sau deadline-uri de respectat.

Vlog Personal – De Ce Videoclipurile Mele se Produc Greu  O Surpriză!

Ok, am făcut acel vlog personal în care am explicat de ce durează atât de mult să produc mai multe videoclipuri, apoi din senin, la 2 A.M, am apărut cu un alt tutorial despre cum să îţi creezi Pictograma Canalului de YouTube în Photoshop 7.0! Ca să vezi!

Cum să Creezi Pictograma Canalului de YouTube În Photoshop 7.0

Iluminat la Preţuri Accesibile?

Când eşti abia la început cu crearea de videoclipuri pentru YouTube, este greu să găseşti soluţii de iluminat potrivite sau măcar să găseşti răspunsurile corecte de unde să începi. Practic, în loc să investeşti într-un echipament scump şi profesional de iluminat video, poţi folosi ce este disponibil şi, desigur, există şi soluţii foarte accesibile! Am şters acest video pentru că nu îmi plăcea. Sunt în plin proces de a face altul chiar mai bun!

O Lumină Grozavă

Instrumente Accesibile Pentru Înregistrarea Video

Dacă ai fost în căutarea de soluţii audio accesibile şi a unui mod de a înregistra videoclipuri fără a depinde de studioul de înregistrare sau de casă, am descoperit câteva soluţii foarte accesibile. Acestea vin cu argumente pro şi contra, dar voi explica în acest video cum să lucrezi în jurul argumentelor contra.

Soluţii Audio Accesibile & Alte Instrumente Potrivite

Lavalieră Wireless Pyle

Lavaliera Wireless Pyle Model PDWM96 este extrem de accesiblă pentru cineva cu un buget limitat, dar care are nevoie de un microfon wireless. Sursă

Monopied Extensibil Portabil

Un monopied extensibil portabil pentru smartphone-ul tău îţi conferă libertatea de a înregistra clipuri video în exterior, fără o cameră incomodă şi un trepied. Cei care vor vizualiza videoclipul vor crede că ai propriul cameraman! Sursă

Cum Să Creezi Aspectul Canalului tău de Youtube

Acest tutorial video este despre Cum să Creezi Aspectul Canalului tău de YouTube în Photoshop 7.0

Pe 1 Aprilie 2013, YouTube a iniţiat design-ul OneChannel şi a oferit descărcarea gratuită de template-uri, unul dintre ele fiind fişierul apsd pentru utilizatorii Photoshop. Când YouTube a lansat acest design, multe persoane au fost nemulţumite, deoarece a existat o altă durere de cap de rezolvat. Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, în opinia mea, design-ul OneChannel este mult mai bun si permite YouTube-rilor să fie şi mai creativi. De asemenea, acest design a fost lansat tot din cauza schimbărilor tehnologice. În ziua de azi, nu mai urmărim YouTube doar pe monitoare sau pe laptop-uri. Odată cu introducerea Smart TV-ului, Smartphone-urilor şi tabletelor, un nou design a fost necesar, astfel încat utilizatorii să poată viziona clipurile video şi să vadă totul!

În următorul videoclip dezvălui o explicaţie mai bună.

Cum să Creezi Aspectul Canalului tău de YouTube în Photoshop

Ce este un Thumbnail?

Următorul video îţi arată cum să creezi thumbnail-uri video pentru YouTube. Ce sunt thumbnail-urile? Thumbnail-urile sunt reclame pentru clipurile tale video sub forma unui mini-poster. Atunci când creezi un videoclip interesant, ceva care aparţine videoclipurilor tale, care atrage vizualizatori.

Crearea unei pictograme de canal, aspectului canalului şi a unui thumbnail video, reprezintă doar o parte din optimizarea canalului. Când optimizezi, creezi un mod de a câştiga mai mulţi vizualizatori şi potenţial mai mulţi abonaţi. Abonaţii sunt ceea ce vânează YouTuberii, deoarece sunt cei care vizualizează mai multe clipuri video, se vor întoarce din nou şi din nou şi vor fi primi care vor vedea încărcările noi. Deci, este foarte important nu numai să creezi videoclipuri minunate încărcate cu un conţinut grozav şi valoros, dar şi să îţi transformi canalul într-un Brand! De asemenea, te face să arăţi destul de profesionist.

Cum să Faci un Thumbnail YouTube

Câştigă Mai Mulţi Vizualizatori cu Programarea Invideo

YouTube are această caracteristică numită Programare Invideo, care iţi permite să adaugi un watermark videoclipurilor tale. Acest watermark este logo-ul tău, care este prezent în toate clipurile tale video şi trebuie să îl încarci numai o dată.  

Exsită diferite modalităţi de a-ţi crea un watermark, dar acest video arată doar o modalitate simplă. În următorul video voi prezenta o altă modalitate, într-un alt program.

Programare Invideo – Câştigă Mai Mulţi Vizualizatori

Crearea Efectelor Starburst

Este posibil să fi văzut fundalul starburst în thumbnail-urile video şi ai vrea să ştii cum să îl faci! La fel ca în cazul pictogramei canalului, există mai multe modalităţi de a le crea, dar în acest video îţi voi arăta două moduri prin care să creezi efectul starburst în Photoshop.

Cum Să Creezi Efectele Starburst În Photoshop

Partea a 2-a A Sosit!

În clipul meu video despre Programarea Invideo, în care te-am invăţat cum să creezi un watermark, am promis că voi face un alt videoclip despre cum să creezi un watermark cu text şi o imagine. Nu am putut să fac alt tutorial de ceva vreme, deoarece am fost foarte, foarte ocupat. Maşina s-a stricat, din nou, ceea ce m-a obligat să îndepărtez capetele, care, desigur, vor constitui un alt video. Dar, vai! Iată partea a doua!

Programarea Invideo Pt. 2 – Cum să îţi faci un watermark

Cum să Creezi un Text cu Reflexie

Acest hub nu a fost prevăzut să fie despre tutoriale Photoshop, în schimb, a fost menit să îţi dea idei despre cum să faci bani. Cu toate acestea, multe dintre metodele de design pe care le vezi în clipurile mele video pot fi folosite în design-ul YouTube; aspectul canalului, pictograma canalului şi thumbnail-urile video.

Următoarele câteva videoclipuri se vor referi la instrumentele de înregistrare video. Voi începe un alt hub bazat exclusiv pe tutoriale Photoshop.

În următorul tutorial, îţi voi arăta cum să adaugi o reflexie textului tau şi încep să folosesc comenzile rapide de la tastatură.

Cum Să Faci Reflexii În Photoshop

Ultimele Tutoriale PS

Ok, acesta este ultimul tutorial Photoshop. Apoi, mă voi rezuma la cum să faci bani online folosind clipuri video. De asemenea, voi explica mai multe despre valorificare.  

Cum Să Creezi O Reflexie de Imagine

Ce Am Spus

OK, am spus că ultimul videoclip va fi ultimul tutorial Photoshop, deoarece planul meu pentru acest hub a fost să îţi arăt cum să faci bani online prin intermediul videoclipurilor. Se pare că în acest moment ar trebui să încep un alt hub doar cu tutoriale Photoshop! Dar mai am încă un tutorial PS pe drum, deoarece implică Youtube. În orice caz, momentan am un nou video despre revizuire şi reparare pentru CAD U1 USB.